Ulusal Staj Programı Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda Yapılan Ulusal Staj Programı Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine;

1. Staj yapmak istediklerine dair başvurularını https://iletisim.sdu.edu.tr/tr/dokumanlar arşivinden staj form belgeleri ek-1 formunu 1 asıl nüsha olacak şekilde doldurup fotoğraflarını yapıştırarak staj yapacakları kuruma imzalatmaları gerekmektedir.
  2. Öğrencilerin sigorta girişlerinin yapılabilmesi için Staj seferberliği kapsamında staj yapacağı kurumlardan staj tarihlerinin belirtildiği resmi yazı ile birlikte, 1 adet nüfus cüzdanı fotokopisini de ekleyerek Bölüm Başkanlığına 30 gün önceden teslim edilmesi gerekmektedir.(Evraklarınızın asılları gerektiğinden mail yolu ile gönderilen başvurularınız kabul edilmeyecektir.)
  3. Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapan öğrenciler staj defteri hazırlamayacaklardır.

Not     : Stajın başlangıç tarihi 22 Temmuz 2024’ten sonra olmalıdır. 22 Temmuz 2024 tarihinden önceki süre 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılını kapsadığından kabul edilmeyecektir. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı akademik takviminde belirtilen tarihten önce stajınızı bitirmeniz gerekmektedir.
Yayın Tarihi: 20/05/2024