28 Mart 2017 Salı

Kurumsal İletişim Ana Bilim Dalı

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde açılan “Kurumsal İletişim” Anabilim Dalı bu bölümün temel yapı taşlarından biridir. Nitekim işletmelerin yapmış oldukları halkla ilişkiler ve tanıtım faaliyetlerinin tümü iletişime dayanmaktadır. Dolayısıyla Kurumsal İletişim Anabilim Dalı’nın açılmasının temel gerekçesi bu iletişimi güçlü bir şekilde kurabilecek ve onu doğru bir biçimde yönetebilecek nitelikli bireyler yetiştirmektir. Bu anabilim dalı bünyesinde ayrıca; öğrencilerin etkili iletişim kurma becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra doğabilecek iletişim problemlerini önceden sezinleme ve onları önleme becerilerinin de geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Adres:
Süleyman Demirel Üniversitesi