2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Muafiyet Talepleri (Güncel)

Daha önce başka bir yükseköğretim kurumunun öğrencisi iken, ÖSYM tarafından yapılan sınavlara girerek, DGS ile ve/veya yatay geçiş yoluyla Üniversitenin eşdeğer düzeyde bir programına kesin kaydını yaptıran öğrencilerin muafiyet taleplerine ilişkin alınan karara erişmek için tıklayınız.

Dilekçe için tıklayınız.

Listede yer alan öğrencilerimiz 02-03-04 Kasım 2020 tarihlerinde intibak edildikleri ve/veya önceki sınıfın zorunlu dersleri ile yeni okuyacakları derslere eşdeğer olan ve önceden okuyup başarılı oldukları derslerin kredisi kadar üst yarıyıldan ders alabilirler. Öğrencilerimiz Söz konusu tarihlerde almak istedikleri derslerin kodunu, kredisini ve adını belirten imzalı dilekçelerini iletisimf@sdu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

Yayın Tarihi: 30/10/2020