"Pisidia'yı Keşfediyoruz" Adlı Gezi Düzenlendi

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencileri Profesyonel Halkla İlişkiler 2 dersi kapsamında "Pisidia'yı Keşfediyoruz" adlı gezi düzenledi.

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk ve Prof. Dr. Mehmet Özhanlı'nın katkılarıyla düzenlenen geziye katılan öğrencilere rehber eşliğinde Pisidia Antiokyası ve Yalvaç Müzesi tanıtıldı. Düzenlenen gezide Pisidia Antiokya'sı hakkında farkındalık yaratmak ve öğrencileri bilgilendirmek amaçlandı. Gezide bulunan öğrenciler, Pisidia Antiokya'sı hakkında olumlu bilgiler edindi. Pisidia Antiokya'sının geçmişi, Hristiyanlık tarihi ve insanlık tarihi açısından önemi, Antiokya'da bulunan her bir yapının nasıl ve ne amaçla yapıldığı konusunda öğrencilere bilgi verildi.

Gezi sonrası geziye katılım sağlayan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yayın Tarihi: 30/05/2022