İletişim Bilimleri Tezli Yüksek Lisans

İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalına bağlı olarak 2016 yılında öğrenci almaya başlamıştır.

Programın amacı; iletişimle ilgili ve özellikle, Halkla İlişkiler, Reklam, Medya Planlama, Gazetecilik, Kurumsal İtibar gibi temel iletişim odaklı meslek alanlarında sektörün yapısal ilkelerine, stratejilerine ve tekniklerine vakıf; analitik düşünme, problem çözme ve karar verme yetenekleri ile donanmış yönetici adayları yetiştirmektir. Bununla beraber program, iletişimin tüm uzmanlık alanlarına temel olabilecek kuramsal bir altyapı sağlamayı hedeflerken aynı zamanda seçmeli dersler, uygulama ve araştırma projeleri ve tez çalışmasıyla öğrencilere uzmanlaşma imkânı da vermeyi de amaçlamaktadır.