Junior Atölye Hakkında

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, öğrencilere sektöre girmeden önce usta-çırak ilişkisi kurarak, onlara gerçek bir ajans deneyimi yaşatmayı hedefleyen bir atölye olarak faaliyet göstermektedir. Bu amaçla, atölye çerçevesinde sektörden deneyimli konukları ağırlayarak söyleşiler ve workshoplar düzenlenmekte, öğrencilere sektörel bilgi ve beceriler kazandırılmaktadır.

Açılış etkinliği, İlancılık Reklam Ajansı Ajans Eş Başkanı Ender Merter'in "Dünden Bugüne Reklamcılık" başlıklı söyleşisiyle gerçekleşmiştir. Atölyenin düzenlediği etkinlikler arasında, Judo Ajans Başkanı Kağan Küçük ’ün katılımı ile “Brieften Yayına” başlıklı etkinlik gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda, Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü, Yusuf Ziya Yüce, N Kolay Ödeme Kuruluşu Bölge Müdürü, Metin Baykal'ın "İletişimsizlikler İçerisinde İletişimci Olmak" başlıklı etkinlik, katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca, sektörle ilgili düzenlenen yarışmalara katılım sağlanarak öğrencilerin kendilerini test etme ve geliştirme fırsatları sunulmaktadır. Atölye, özel günleri kendi dinamikleriyle bağdaştırarak yaratıcı bir şekilde kutlama ve anlatma amacını taşımaktadır.

 

 



Instagram Hesabımız: jratolye_

Link: https://www.instagram.com/jratolye_/

Youtube Hesabımız: Junior Atölye

Link: https://www.youtube.com/@junioratolye2801/videos

Linkedin Hesabımız: Junior Atölye

Link: https://www.linkedin.com/in/junior-at%C3%B6lye-0a2253223/

Tik Tok Hesabımız: jratolye_

Link: https://www.tiktok.com/@jratolye_