Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencilerinden İki Anlamlı Proje

 

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, ürettikleri iki anlamlı projeyi hayata geçirdi.
 
 
 
Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında hayata geçirilen “Kahramanlarımızın Aileleri Antalya’da” isimli projede, dördüncü sınıf öğrencileri, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin destekleri ile Isparta’daki Şehit ve Gazi ailelerini Antalya gezisinde buluşturdu.
 

 


Vatanları uğruna büyük fedakarlıkta bulunmuş şehit ve gazi ailelerine moral vermek, motivasyon sağlamak ve toplumun minnet, dayanışma, duygularını güçlendirmek amacı ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan öncülüğünde gerçekleştirilen projeye, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı da katıldı. Gezide, şehit ve gazi yakını ailelerinin keyifli zaman geçirdi.
 
 
Öğrenciler Otizimli Çocuklarla Bir Araya Geldi
 
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Arzu Çetin, Duygu Çiçek, Elif Modalı, Gülşen Yıldırım, İlayda Nur Dilekçe ve Sinem Yazıcı, “Kalpten Kalbe” sosyal sorumluluk projesi kapsamında otizmli çocuklarla bir araya geldi. 


 

 
Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında toplumun otizmli bireylere olan hassasiyetini geliştirmek, toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla geliştirilen proje etkinliği, Isparta Meydan AVM’de düzenlendi. Gülşen Önal Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle gerçekleştirilen etkinliğe, Playpark Bowlingo İşletme Müdürü Güngör Serin, Meydan AVM İşletme Müdürü Arzu Şavluk da katıldı.
 
Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda oyun hamuru, resim çizimi ve boyama, lego ve yapboz gibi oyunlar oynandı. Bunların yanı sıra Playpark Bowlingo Eğlence Merkezinde bulunan birçok oyun ve aktivite aracı da çocukların kullanımına açıldı. Eğlence Merkezi Müdürü Güngör Serin “Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmak hem sevindirici hem de gurur verici.” dedi. Proje yürütücüsü öğrencilerden Elif Modalı ise “Yapmış olduğumuz etkinlik ile minik yüreklere dokunduk, onlarla unutulmaz anlar paylaştık.” diye konuştu. Modalı, otizmli çocuklar başta olmak üzere engellilere yönelik çeşitli projeler yapmaya devam edeceklerini belirtti.
 

Yayın Tarihi: 06/12/2023
Okunma Sayısı: 76